گرانترین آنتیک های جهان

گرانترین آنتیک های جهان

گرانترین آنتیک های جهان چه چیزهایی هستند؟ اگر جزو افرادی هستید که به انواع وسایل آنتیک علاقه دارند؛ مطمئناً این عبارت را جستجو کرده‌اید. جمع‌آوری اطلاعات درباره گرانترین اشیای جهان، حتی دیدن عکس‌هایشان لذت دیگری دارد.

خواستگاه این وسایل، محل نگهداری امروزی، صاحبان آن‌ها، قدمت و همچنین بهای معنوی و مادی آنان از مسائلی است که هر کدام از این اشیا را خاص کرده است. این مقاله ما سعی کرده است که مشهورترین آنتیک های جهان را برای آشنایی بیشتر شما معرفی کند. درنتیجه با ما تا انتهای آن همراه باشید.

تاج الماس

تاج الماس باعث برافروختن برق چشمان خانم‌های عاشق جواهرهای قدیمی می‌شود. شما در هیچ کجای دنیا نمی‌توانید مشابه الماس‌هایی که در ساخت این تاج به کار رفته است، پیدا کنید. به همین دلیل یکی از گران قیمت ترین شی جهان شناخته می‌شود.

یکی از مواردی که باعث معروف بودن و ارزش بالای این تاج شده آن است که این شیء در گذشته متعلق به ملکه کاترینا دانرز مارک بوده است. قدمت این تاج از سال 1900 میلادی شروع می‌شود. شکل نهایی تاج با زمردهای خاص و زیبا، الماس‌ها و همچنین بدنه‌ای از طلا و نقره آن را تبدیل به گونه‌ای از گرانترین آنتیک های جهان کرده است.

افزون بر آن این شیء در طول دوران عمر خود توسط افراد بالا رتبه آلمانی، فرانسوی و دانمارکی استفاده شده است؛ به همین سبب ارزش آن دست به دست افزایش یافته است. آخرین بار که این تاج به فروش گذاشته شد، قیمتی حدود 12 میلیون دلار بابت آن پیشنهاد شد.

فلاسک ماه

تصور کنید فلاسکی دارید که از مروارید و سنگ‌های قدیمی و قیمتی ساخته شده است. خود این ساختار به تنهایی بیانگر قدمت آن است. با این حال روی این فلاسک یک لایه میناکاری هم کار شده است. به سبب دلربایی آن، نام آن را فلاسک ماه گذاشته‌اند.

اگر به تصویر این وسیله نگاه کنید، بازتاب هنری قرن 15 میلادی را در آن مشاهده می‌کنید (البته اگر با تاریخ و فرهنگ هنری این دوران آشنایی داشته باشید). با این حال این مورد از گرانترین وسایل آنتیک ساخته قرن 18 میلادی است.

فلاسک ماه

شیپور جنگ قرن یازده

نام این شیء، قدمت خود را به وضوح لو می‌دهد. به جرئت می‌توان گفت که یکی از گرانترین آنتیک های جهان و در عین حال قدیمی‌ترین آن‌ها، این شیپور است. این شیپور به نام اولیفند در آن دوران برای اعلام آغاز جنگ در اسکاندیناوی یا جشن‌ها استفاده شده است. جالب است بدانید که در ساخت این شیپور که همراه با عاج فیل، به کار بردن مروارید را نیز فراموش نکرده‌اند.

اگر به عکس اولیفند نگاه کنید، نقش و نگارهای طراحی شده روی آن شما را مجذوب خود می‌کند. این الگوها با دیده‌های شما بازی می‌کنند؛ زیرا نه‌تنها کهن بودن؛ بلکه زیبایی و شاهکار یک هنر از زمان‌های گذشته را برای شما ارائه می‌کند. چیزی حدود 16 میلیون دلار ارزش آن را به بالای لیست گرانترین آنتیک های جهان برده است.

ظرف امپراتوری مینگ

چین خواستگاه یکی از گران ترین آنتیک های دنیا؛ یعنی ظرف امپراتوری مینگ است. در اواخر قرن 13 و اوایل 14 میلادی در دوران امپراتوری مینگ که توسط هونگ وو تأسیس شد، این ظرف خیره‌کننده ساخته شد. ظروف چینی همین حالا هم ظرافت و زیبایی خاصی دارد؛ پس تصور کنید ساخته آن دوران چقدر سخت بوده است.

این ظرف به دلیل آنکه از جنس طلای 14 عیار است، قیمت بسیار بالایی دارد. با این حال برخی معتقد هستند، این طلا نیست که آن را تبدیل به یکی از گرانترین آنتیک های جهان کرده است. کاربرد این ظرف در دوران امپراتورهای سلسله مینگ، اصلی‌ترین علت بهای بالای این ظرف چینی است.

ظرف امپراتوری مینگ

کتاب لئوناردو داوینچی

این کتاب، یک کتاب معمولی نیست. هرچند اگر یک کتاب معمولی هم باشد باز هم به دلیل قدمت آن، در دسته گرانترین آنتیک های جهان ممکن است قرار گیرد. با این حال این کتاب رمزنگاری شده هنرمند و دانشمند دوره 1452، لئوناردو داوینچی است. این کتاب در واقع دست نوشته‌ای از این شخص است که در آن تحقیقات خود را ازجمله درباره ستاره‌شناسی در 36 صفحه نوشته است.

نکته حیرت‌آور این کتاب آن است که تمام تصاویری که در کتاب دیده می‌شوند، توسط خود داوینچی با دست کشیده شده‌اند. این دست نوشته که کودکس شناخته می‌شود در حال حاضر به بیل گیتس متعلق است. کتابی که جزو گرانترین آنتیک های جهان است، ارزشی بالغ بر 30 میلیون دلار دارد.

شمشیر ناپلئون

وسیله‌ای از یک پادشاه نه چندان محبوب در فرانسه، لقب گرانترین آنتیک های جهان را به خود گرفته است. اگر به دنبال دلیل محبوبیت این وسیله هستید؛ تنها فکر کنید که این شمشیر چه جنگ‌هایی را که به خود ندیده است.

شمشیری یک متری با جلوه‌ای از کهربا که این شخص در کودتای سال ۱۷۹۹ به همراه داشته است؛ به یک سرمایه ملی در خاک کشورش تبدیل شده است. نه‌تنها خود این وسیله برای بیشتر مردم جذاب است؛ بلکه غلاف زیبا و طلایی آن هم به میزان قدرت و جذابیت آن افزوده است.

 این گونه از لیست گرانترین آنتیک های جهان ابتدا توسط یک مدیر کارخانه اسلحه‌سازی ساخته شده است. از آن پس به ناپلئون؛ به برادر آن و سپس ژنرال ژان آندش جونو رسیده است.

 قیمتی که این شمشیر توانسته است در مزایده‌های آنتیک فروشی از آن خود کند، حدود 5.6 میلیون دلار است. این شمشیر را آخرین بار یک فرد آمریکایی که مشغول جمع‌آوری کلکسیون بوده است، خریداری کرده است.

شمشیر ناپلئون

ظرف سوپ خوری لوئی پانزدهم

یکی دیگر از گرانترین آنتیک های جهان متعلق به یک فرد فرانسوی؛ یعنی لوئی پانزدهم است. این ظرف تنها یک سوپ خوری کهن که از آنِ یک فرد بالا رتبه بوده است؛ نیست. طراحی زیبای دسته این سوپ خوری، کهربای اصیلی که در آن به کار رفته است، وزن 13 کیلوگرمی آن و همچنین ظرافت و دقت در طراحی جزئیات آن، همگی در این موضوع نقش دارند.

لوئی پانزدهم این ظرف را بعدها در سفرهایش برای نشان دادن حسن نیت خود به پادشاه دانمارک و آلمان تقدیم کرده است. قیمتی که برای این سوپ خوری زیبا و براق در نظر گرفته‌اند، ارزشی به میزان 7.9 تا 10 میلیون دلار دارد.

جعبه بدمینتون

در میان گران قیمت ترین آنتیک های جهان دیگر، جعبه بدمینتون لیختن‌اشتاین را نباید فراموش کرد. طلا، سنگ و جواهرات قیمتی و قدیمی این جعبه را تشکیل می‌دهند. این وسیله از بخش مبلمان آنتیک در قرن 18 میلادی ساخته شده است.

اگر تصویر جعبه بدمینتون را دیده باشید، ممکن است در تصور خود یک جعبه جمع‌وجور و پر زرق و برق را در نظر بگیرید. باید بدانید که این جعبه طولی به اندازه 366 سانتی‌متر دارد. درنتیجه اشیا گران‌بهایی که نام برده شد، در مقیاس زیادی استفاده شده‌اند.

همان طور که انتظار می‌رود، ساخت این وسیله خود یک شاهکار است. این جعبه با همکاری 30 نفر در فرانسه ساخته شده است که همین روند نزدیک به 6 سال طول کشیده است؛ درنتیجه باید آن را یک پدیده در بین گرانترین آنتیک های جهان خواند.

مسیری که این جعبه تا به امروز طی کرده است بسیار دراز است. با این حال در حال حاضر شخص خاصی صاحب آن نیست. به این علت که امکان خرید آن وجود ندارد. یکی از شگفتی‌های باورنکردنی این عتیقه هنری مجاز، ساعتی است که در بالای جعبه قرار دارد. این ساعت از همان ابتدا تا به امروز در حال کار کردن است.

جعبه بدمینتون

گلدان پادشاهی چینگ

یک گزینه دیگر در لیست گرانترین آنتیک های جهان که برای چینی‌ها است؛ گلدان چینگ است. چینگ آخرین حکومتی است که به صورت سلطنتی در چین حاکم بوده است. اگر بخواهید سال ساخت این گلدان را بدانید کمی با مشکل مواجه می‌شوید. به این دلیل که بسیاری از کارشناسان هنوز نتوانسته‌اند در این باره به نتیجه نهایی برسند.

سازنده این گلدان با به کار بردن کهربای درجه یک در طراحی آن، ارزش امروزی آن را به حد باورنکردنی بالا برده است. به گونه‌ای که برای این گلدان حدود 80 میلیون دلار قیمت نهایی در نظر گرفته شده است. اشکال و رنگ‌های اصیلی که در طراحی رویی گلدان پادشاهی چینگ دیده می‌شود آن را به یکی از گران‌ بهاترین آنتیک های دنیا تبدیل کرده است.

مینیاتور دربار ایرانی

در میان گرانترین آنتیک های جهان که تاکنون معرفی شد، تابلویی در حوزه هنرهای اسلامی دیده می‌شود. این تابلو در جایگاه یکی از بهترین آثار هنری و ادبی در دنیا قرار گرفته است که مربوط به سال 1500 است. این تابلو به عنوان مینیاتور دربار ایرانی فروخته شده است. این تابلو نگارگری‌های زیبایی در قالب‌های سنتی را در خود جای داده است که ارزش آن را تا 12 میلیون دلار بالا برده است.

فهرستی که تا به اینجای کار مطالعه کردید، شامل گرانترین آنتیک های جهان بود. برخی از این آنتیک‌ها جدای از ارزش بالایی که دارند، به دلایل زیادی امکان فروش نداشتند. آن‌هایی هم که فروخته شده‌اند، با هزینه خیلی زیادی به صاحبان جدید خود واگذار شده بودند.

علاوه بر این شما می‌توانید از انواع دیگری از اشیا قدیمی و باارزش دیدن کرده و در برخی موارد نیز امکان خرید آنتیک مجاز را نیز خواهید داشت. حال ممکن است برایتان سؤال باشد که چگونه می‌توان آن‌ها را پیدا و خریداری کرد؟

مینیاتور دربار ایرانی

اجناس قدیمی و آنتیک را از وتمام  بخواهید!

در صورتی که می‌خواهید سری به وسایل آنتیک بزنید، تیم وتمام در این مسیر به شما کمک می‌کند. این سایت از طریق برگزاری مزایده‌های متعدد در این بستر، این امکان را فراهم می‌کند که وسایل موردعلاقه و موجود در سایت را برای خود داشته باشید؛ همچنین می‌توانید در صورت نیاز به فروش آنتیک خود، از طریق این سامانه آن را به فروش برسانید.

کلام پایانی

زیبایی، منحصر به فرد بودن و ارزش معنوی و مادی اشیای قدیمی همیشه ماندگار است. تفاوتی ندارد که این وسایل چگونه استفاده شده‌اند یا تخریب شده باشند. در هر حالت در سراسر دنیا خواهان زیادی دارند. در این مقاله درباره گرانترین آنتیک های جهان صحبت شد که به دلیل قدمت بالای هر کدام از آن‌ها ارزش میلیونی بالایی به خود اختصاص داده‌اند.

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *